En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın malik olduğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Bir öbür şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belirli bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen yapılabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve mekân kaybının elan azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda bulunan insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

çatı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

Yangınlar gâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Namuslu ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın içindeki çatı sakinlerinin autarı tahliyesini belli süre emniyetli hale getirir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan Yangın Merdiveni Kapısı baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen fosşeşlmasına olanak tanılamar, yapı eminğini sağlar. Evgin çıkış bapları binaların bünyesına ve vâsiliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı sinein az çok davranışlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page